Cerita sex janda melayu Listen in to sex chat

Aku pun pergilah naik teksi kerumah Susan yang terletak di kawasan ekslusif di KL. “Husband I pegi oversea , urusan business dia laa.. Memang benar tak tau no telepon Az sebab aku memang tak pernah amik tau. Setelah selesai semua urusan di pejabat tanah, aku terus ke kedai makan. Kami berbual panjang mengenai rancangan Az nak ke JB dan tempat tinggal nanti. Read the rest of this entry » Hazlina adalah isteri ketiga Dato Hafiz, seorang peniaga yang boleh dikatakan sebagai seorang jutawan jugalah. Berbalik pada Hazlina tadi dia ni orangnya memang cantik. Ntah dari keturunan mana datangnya aku pon tak tau lah. Semuanya tersimpan rapi dalam kotak ingatan aku dan Faris serta semua rahsia disimpan begitu cermat agar tidak terbongkar walau pada sesiapa pun.Sampai dipintu rumah Susan, aku pun tekan loceng dan pintu gatenya dibuka secara automatik. Next month baru balik dan anak I hantar rumah nenek dia untuk beberapa hari. Kami berhenti di situ jek selepas Az memberikan no telepon dia. Kang amende plak bini kawan aku cakap sebab dia pon dah tau yang aku ni dah ada bini anak. Az menyatekan yang tempat tinggal tak jadi masalah sebab dia ada kawan kat sana. Hasil kekayaan suaminya boleh membahagiakan sesiapa juga yang menjadi isterinya atau yang menjadi perempuan simpanannya dari segi material dan wang ringgit. Sejak Dato Hafiz dapat bini baru ni dia dah jarang-jarang balik ke rumah bini no 1, 2 dan 3. Aku memegang zakar Faris yang layu sambil mengurutnya perlahan.Aku hanya meminta air sejuk sambil menelan air liur melihat buah dada Susan yang terbonjol di sebalik baju singletnya. Faris menggeliat perlahan sambil menolak punggungnya ke atas seolah menikmati mimpi indahnya. Seronok melihat Faris menggeliat apabila zakarnya dihisap dan dikulum setiap pagi tanpa disedarinya.

cerita sex janda melayu-42

Bohsia belaan aku sedang nyenyak tidur kepenatan agaknya akibat penat sangat dikerjakan oleh aku sepanjang malam. Jem membuka shower dan mula memandikan badan aku menggunakan sabun.

Aku tersenyum kecil mengingatkan cipap tembam dan bontot bulat si Jem yang teruk di lanyak oleh aku. Selepas badan aku rasa bersih dan segar aku suruh Jem lap badan aku sampai kering.

Aku selalu mengintai pehanya bila dia pakai mini-skirt dan buah dadanya yang selalu terdedah bila dia sedang tunduk. Laki dia nakkan zuriat tapi si Shasha nie tak dapat bagi anak sebab mandol. Comel cam mak dia jugak taklah mengikut macam bapak dia yg tak ensem mananya. Kenal kenal gitu jek sebab kami mendiami pada deretan rumah yang sama. Aku kenal Az ni pon melalui bini aku yang memang cukup kenal dengan dia sebab dia orang bekerja satu bangunan tetapi berlainan pejabat. Dipendekkan cerita, satu malam tu sedang aku membaca surat khabar, lebih kurang dalam pukul 9.30. Aku lihat Wawa masih lagi tidur mengiring dengan tangannya memeluk Faris manakala Faris tidur terlentang. Tiada perasaan cemburu atau sakit hati antara aku dan Faris.

Satu hari aku disuruh menghantar fail kerumah Susan yang sedang bercuti. So bila dia tau laki dia nikah lain, dia pun minta cerai. Az sering jugak datang kat rumah aku kalau dia ada masa lapang. Semuanya telah terbuang jauh sewaktu memulakan aktiviti ini dulu.

Jem mengikut sahaja perbuatan aku kerana dia faham tabiat rakus nafsu aku yang sememangnya mencari cipap bila buka sahaja mata.. ‘Takpa, nanti kau boleh minum puas-puas,’ balas aku. Jem jilat habis kote aku menghabiskan baki air kencing di kote aku. Lepas Jem dah mandi, kami keluar dari tandas, aku tak benarkan Jem memakai baju di dalam rumah. Read the rest of this entry » Seperti kisah yang aku paparkan sebelum ini, ianya semua adalah benar belaka dan terjadi pada aku ketika aku bekerja di Pulau Pangkor. Kelam kabut I angkat phone bila bunyi secound time, with nothing wrap up my body” kata aku. I’ll call u later” sambung Az sambil terus ketawa dan meletakkan telepon. Hampir nak selesai aku pakai baju telepon bunyi lagi.

Aku lajukan hayunan batang aku kedalam rongga tekak Jem. Jem tau aku cukup pantang kalau dia bazirkan walau setitik air mani aku. Memang aku lebih suka kalau awek berbogel sepanjang hari di dalam rumah. Biasalah kalau orang kerja kat resort dah tu dalam pulau kecik macam Pangkor tu mesti la happy sakan kalau dapat keluar. “O yaaaa…ehehehe” tegelak Az bila dengar apa aku cakap tadi. Aku pun melangkah ke dalam dengan berdebar-debar maklumlah first time ke rumah boss. Aku terus selesaikan pakaian aku dan terus keluar untuk ke pejabat tanah. Az (nama timangan Hazlina) aku dapat tau bahawa suaminya sudah pon berkahwin empat. Sekejap saja zakar Faris mula menegang dan mengeras.Berderau darahku melihat Susan yang menungguku di pintu. Dalam kereta aku terus berfikir mengenai tawaran Az nak ikut aku ke JB. Faris yang masih tidur bergerak perlahan seolah diulit mimpi.Terus aku merayap dari satu floor ke satu floor, tekak pulak haus……..sambil minum tu aku bersidai la kat tepi tangga. punya la lawa, pakai baju gantung paras pusat, rambut stail Lady D brunette colour…….pakai jeans ketat stone-washed…….cutting body 32 24 32 (lebih kurang)…..tinggi lampai, hitam manis (favourite colour aku)…….tengah terhegeh – hegeh bawa beg plastik ada dekat 10 beg….beli ntah! Kini selepas seminggu kat JB, aku balik semula ke Pahang pasal ada sikit hal keluarga yang perlu aku selesaikan. sampai hati tak phone I yang u nak balik yeee…Takpe lahhhh” bunyi suara Datin Hazlina dengan penuh manja seperti orang merajuk. Read the rest of this entry » Saperti yang aku janji, kini aku paparkan mainan aku dengan Az dalam adegan seks bontot. Aku berlepas dari JB jam 2 pagi Sabtu tu dan sampai rumah jam 8.15 pagi. Aku kata aku memang nak ada gf tapi tak ada yang sangkut. Aku pun secara bergurau mengatakan aku nak orang yang macam dia. Bertambah lebar senyum Susan dan dia mencubit manja pehaku. Untuk tunjuk baik, aku pun minta diri untuk pulang ke pejabat sebab dah lama di situ.

112 Comments

  1. Aiza Seguerra (born 17 September 1983) is a Filipino actress, singer-songwriter and guitarist. After a colorful TV stint, she penned one of the country's most memorable ditty, "Pagdating ng Panahon." 2009 AIZA SEGUERRA: Live!

  2. “Find your peace my brother - and to everyone in a dark place, please talk to someone..” Edmonton MP Kate Osamor today described his death as “terrible news”.

  3. Check out pro’s and con’s for every live cam site and punctually listed features to make it all easy for you, as well as our honest opinion based on years of experience in the live cam industry.

  4. Admittedly, all you can see of the tot is her hand and the back of her sun hat but she certainly looks like she's enjoying watching Hayden blowing bubbles.

Comments are closed.