Gambar luncah burit dan kontol sedang main sex

itulah pertama kali aku tengok kontol lelaki tak sunat dewasa real depan mata.

Kontol dia yang tak bersunat tu menampakkan kepala tedungnya yang kembang berkilat terkeluar dari kulit kulupnya.

Pastu ada seorang lelaki cina datang dan dari pakaiannya aku tahu dia kerja promoter kat situ. Lebih-lebih lagi baju yang berwarna merah tu singkat, memanglah tundun tembam dan bontot tonggek aku tertayang jelas. Aku yang memang gian kontol tu pulak, tiba-tiba je teringin nak rasa kontol cina. Aku sengaja melentik-lentikkan tubuh aku time nak tengok-tengok bikini di gantungan. Mesti cina tu tengah stim gila tengok tubuh perempuan melayu yang dibaluti pakaian yang ketat tu. Lepas tu, lelaki cina promoter tu sengaja lalu kat belakang aku, aku dapat rasakan dia tembab kontol dia yang keras tu kat bontot aku.

gambar luncah burit dan kontol sedang main sex-3

Terpacak kontol dia yang tak sunat tu keluar macam spring.

Mahunya tak, tangan perempuan melayu yang seksi ni pegang kontol dia yang stim tu.

Agak rapat juga pintu bilik tu, jadi tak ada sesiapa boleh nampak kelibat kita orang, cuma tak kedap bunyi la.

Lepas dah pastikan line clear, kita orang masuk dalam bilik persalinan.

Aku sekali lagi masukkan kontol dia dalam mulut aku.

Hayunan kontolnya di mulutku semakin kuat dan dalam. Akhirnya, mencurah-curah air mani lelaki cina tu di kerongkong aku.

Menggigil lelaki tu bila kepala tedungnya di lumat bibir aku. Tak lah besar sangat macam cikgu khir punya, tapi boleh lah.

Akibat geli dengan kontolnya yang tak bersunat tu, aku cuba melawan.

"Pembukaan dan penutupan anus diatur oleh otot sfingter internal dan eksternal (yang paling penting otot ketika terlibat dalam anal seks).

Comments are closed.