olderwiserdating com - Kena main dgn abg dalam tandas bergambar

Kami akan menyeberang semula sungai dengan melalui titi gantung semula untuk naik bas ke Paddy Terrace Field.Akan ada orang-orang Yao follow jer minta kita beli barang jualan mereka tak nak cakap je bu yao. Perjalanan untuk ke kawasan Paddy Terrace Field tu agak lancar kerana jalan bertar kalau di bandingkan pada awal perjalanan tadi.

Oleh kerana masih hujan di luar, view agak terhad, tingkap bas pun kelabu je so JM tak ambil gambar sepanjang perjalanan tu. Akhirnya kami sampai di destinasi iaitu Yao Village untuk melihat Long Hair Show di dalam dewan yang disediakan dengan melalui titi gantung.

Jom lah ikut JM kita lihat show dorang coz penat dah menulis heeee.

Longsheng, located in the northeastern portion of Guangxi Province, about 89 kilometers to Guilin, is the centralized hub for about ten ethnic minority groups including Zhuang, Yao, Miao, Dong, etc, who thrive on farming and tourism.

Longsheng boasts numerous tourist attractions helping build a thriving culture of tourism, and the highlights include: Dragon's Backbone Rice Terraces located in Heping Township, Longsheng Hot Springs originating in the Longsheng Hot Springs National Forest Park, Huaping National Nature Reserve, and Longsheng Nanshan Prairie.

Visitors standing on the top of the mountain can see the dragon's backbone twisting off into the distance.

In an early morning, when the weather is fine, the sunrise on the summit of Longji Rice Terraces is magnificent.

Oleh kerana kami ni pak turut je, so tak tanya pulak berapa entrance fee tu.

Semua beratur untuk masuk rupa nya belum sampai lagi kami perlu naik bas khas yang di sediakan untuk bawak naik ke perkampungan Yao dan bas yang kami naik tadi perlu di parkir di kawasan parkir di bawah.

Kalau rambut asyik gugur dan nampak kulit kepala dek kerana banyak makan maggi jangan mimpi nak dapat rambut sihat, hitam dam bersinar macam ni hehehehe.

47 Comments

  1. customer satisfaction is our satisfaction, our customer are happy to work with us.

Comments are closed.